Aftelleuh! nog even wachtuh met lachen

Natuurlijk op het Plein in Den Haag

Gelegen in het centrum van Den Haag en goed te bereiken met het openbaar vervoer is het Plein, mede door de vele aanwezige terrassen een ideale plek voor komisch straattheater. Het centrale gedeelte van het Plein biedt de perfecte mogelijkheid tot het plaatsen van een ‘Mini & Maxi stage’, het hoofdpodium in theatervorm, waar diverse bekende nationale en internationale humoristen zullen optreden. 

Ook hebben we het The Buster Keaton Cinema, waar doorlopend slapstickfilms worden vertoond en het intieme The Haque Comic Theater, welke ruimte biedt aan nationaal– en internationaal cabaret en stand up comedy. Tenslotte zal er voor de jongste bezoekers in ‘The Crazy Kids Corner’ een interactief komisch programma worden samengesteld.

Kortom: Als je op het Plein bent op 26 en 27 september a.s., dan lig je gegarandeerd constant in een deuk! 

De beste humoristen komen uit Den Haag

Lou Bandy, Johan Buziau, Wim Kan, Paul van Vliet, Karel de Rooy, van Kooten en de Bie, Harrie Jekkers en Sjaak Bral hebben Den Haag inmiddels Den Haag als 'Stad van de Lach' op de kaart gezet. Daarom verdient Den Haag als geen ander een jaarlijks terugkerend internationaal humorfestival: Festival van de Lach. 

De Haagse humor wordt tijdens het Festival van de Lach gecombineerd met voorstellingen humor en theater uit heel Nederland en daarbuiten! Een uniek festival ter wereld waar je absoluut bij moet zijn. 

Festival van de Lach - Over het festival artiesten

De uitvoering van de eerste editie van het Festival van de Lach zal plaatsvinden op het Plein in Den Haag.

Hier moet je zijn!
Zaterdag 20 mei 2017 14.00 uur - 22.00 uur Zondag 21 mei 2017 14.00 uur - 18.00 uur
In Den Haag op het Haagse plein
Festival van de Lach - Brochure
Lachen doet goed! Volg ons en blijf up to date