Aftelleuh! nog even wachtuh met lachen

Achter de schermen werkt mee.....

Wie kent ze niet. Mini & Maxi. Heel Nederland kent de gekkigheid van dit fantastiche duo bestaande uit Karel de Rooij (Mini) en Peter de Jong (Maxi). Zij staan mede aan de basis van de humor in Nederland en zelfs in het buitenland. Mini wordt al jarenlang vertolkt door Karel de Rooy. Hagenees en humorist. En winnaar van de Zilveren Roos en ja,ja, Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. En het is een grote eer om bekend te maken dat Karel de Rooij op de achtergrond een belangrijke rol gaat spelen als artistiek adviseur. Is dat leuk of wel! Bron foto: Koninklijke Schouwburg

Festival van de Lach - Achter de schermen

Het Festival van de Lach wordt georganiseerd door....

Natuurlijk door een duo wat al decennia lang de lach brengt in Den Haag, zowel op radio en TV. Fred Zuiderwijk en Rob Andeweg zijn verantwoordelijk voor succesvolle programma's en theaterprogramma's. Samen met vele partners hebben zij het idee ontwikkeld om jaarlijks het Festival van de Lach te organiseren. Want humor hebben we in Den Haag. En dat willen ze graag laten zien. De presentatie is dan ook in handen van Fred Zuiderwijk en Rob Andeweg. Komt dat zien! Want dat wordt gegarandeerd lachen! 

Festival van de Lach - Georganiseerd door

En we werken samen met.....

Een heleboel partners. Teveel om op te noemen. Natuurlijk komt onze burgervader Jozias van Aertsen het Festival van de Lach openen. De gemeente zorgt er mede voor dat het Festival van de Lach mogelijk wordt gemaakt. En natuurlijk zijn er veel sponsors die mee willen doen. Ook de horeca brengt nog meer humor op en rond het Plein in Den Haag. En natuurlijk zijn er heel veel vrijwilligers die komen helpen om het Festival van de Lach tot een succes te maken. Kortom, het wordt een dolle boel. Heel Nederland is welkom bij het Festival van de Lach! 

Hier moet je zijn!
Zaterdag 20 mei 2017 14.00 uur - 22.00 uur Zondag 21 mei 2017 14.00 uur - 18.00 uur
In Den Haag op het Haagse plein
Festival van de Lach - Brochure
Lachen doet goed! Volg ons en blijf up to date